2014. április 19., szombat

Jeff Who Lives at Home [2011]

Jason Segel egy igen különc figura, szeretem a humorát, a HIMYM-be is a kedvenceim között volt, ezért kerülhetett terítékre az alábbi film. Nem mondom, hogy nem lepődtem meg.


Jeff nem valami hétköznapi arc, az anyja nyakán lóg még mindig, napjai nagyjából a semmittevésből állnak, világszemlélete is elég különös. Egy nap kap azonban egy telefonhívást, amelyet jelként értelmez az univerzumtól és ez felforgatja az addigi nyugodt életét. Van egy testvére is, Pat aki szintén fontos szerepet kap a történet alakulásában, ezenfelül az anyjuk is különös szituációba keveredik a munkahelyén. Egy név nélküli hódoló személyében. A szálak a végén összefonódnak és választ kapunk mindenre.

Érdekes film ez mindenképpen, mert nem mondhatom vígjátéknak hiszen nem nevettet meg, de drámának se lehet beskatulyázni, ahhoz nem elég mély vagy érzelmes. Amolyan hangulatfilm, csak peregnek a jelenetek, és te csak nézed őket, nem vált ki semmiféle hatást belőled. A végén pedig megállapíthatod, hogy nem pocsékoltad el az időd feleslegesen, de nem is ez film fogja feldobni a napod. Egyszerűen cask megtörténik, jó nézni amíg tart és utána elfelejted.

A színészek terén nem volt semmi gond, Jason Segel jó volt ebben a különc szerepben és Ed Helmsre se lehet panaszunk.

Nehéz egy ilyen filmet ajánlani hiszen magam sem tudom érvekkel alátámasztani, hogy jó-e valóban, de, ha akarsz látni egy könnyed hangulatos 83 perces szösszenetet akkor lehet, hogy pont a Jeff Who Lives at Home lesz számodra a jó választás.

6/10


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése