2014. január 8., szerda

Jackass Presents: Bad Grandpa [2013]

Hello Johny Knoxville vagyok és ez itt a Bad Grandpa. Akár így is indíthatna a film. Knoxville fogta és kivette a Jackassből ismert grandpa karaktert és mondhatjuk, hogy adott neki egy sztorit.


Nem tette rosszul, mert a Jackassbe is feküdtek a poénok azokba a jelenetekbe mikor feltűnt az öreg. A "történet" szerint Irvingnek meghal a felesége és ez a tény láthatóan nem szegi kedvét, sőt újra szabadnak érzi magát és szeretné ezt kihasználni. Ahogy az lenni szokott mindig kell valami bonyodalom, ami itt az unokája Billy személyében jelenik meg, akit el kell juttatnia az apjához.

A film erre az utazásra épül és tulajdonképpen ezért mondhatjuk, hogy ez egy roadmovie. Végigkísérhetjük az útjuk során milyen baromságokat csináltak és milyen kínos szituációkba keveredtek. A poénokkal igazából nem volt gond, sokszor tényleg lehetett hangosan nevetni, de aki nem szereti ezt a fajta "alpári" humort az itt sem fog jól szórakozni.

Összességében nem volt ez egy rossz próbálkozás, de nem fogunk róla évek múltán is beszélni., mint egy Jackassről, mert ez nem volt olyan bevállalós és gusztustalan ami talán nem is akkora baj.

6/10


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése