2014. január 8., szerda

Pacific Rim [2013]

 A tavalyi év blockbuster szezonjában érkezett az ügyeletes agysejteket ugyan nem megtornáztató azonban a szemet kiakasztó látványorgia a Pacific Rim ami nem ígért sokat,de amit vártunk azt megkaptuk.



2020-ban kapcsolódunk be az eseményekbe mikor is latjuk, hogy a Földet több ponton is hatalmas szörnyek úgynevezett Kaijuk ostromolják. Az emberek a sok rájuk mért csapás után, hogy feltudják venni a harcot. Kifejlesztik a Jagert ami egy emberi irányítás által vezérelt óriás robot. Hatalmas robotok vs mégnagyobb szörnyek? EPIC !?

És itt lehet beszélgetni a történetről, a karakterekről és az őket megformáló színeszek teljesítményéről, de felesleges, mert nem egy új sci-fi klasszikus születésének lehetünk tanúi. Itt mindenki csak asszisztál és a látvány a főszereplő. Márpedig akkor a főszereplő alakítása Oscar díjat érne, de komolyan a látvány az földbe döngöl. Nem tudom milyen lehetett moziba nagy vásznon, de eltudom képzelni, mert az otthoni 3D is hatalmas élmeny volt.

Mindent összevetve kellemes kikapcsolódás a Pacific Rim, igazi popcorn mozi egy tűrhető történettel és orbitális látvánnyal. 

6/10 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése